facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Зоран Т.Поповиќ


Зоран Т.Поповиќ 05.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Секој странец кој ќе дојде во Србија лудо ќе си помине.

Веднаш се вклопува во нашиот менталитет.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 04.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Што му вреди што е млад, паметен и образуван, кога нема никакви други квалификации!


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 03.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Изборите беа регулаарни. Сите крадеа гласови во рамките на своите можности!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 02.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Многумина од оние кои беа против, завршија во темелите на нашето општество!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 17.01.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Благодарение на стандардите на ЕУ и Србите наскоро во својата земја ќе ги уживаат сите права како и останатите национални малцинства.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 08.12.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Ги носам патиките на син ми.

Тој ми е спонзор.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 07.12.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Во дилема сум . Дали и понатаму мудро да молчам или да кажам нешто паметно.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 12.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Демострантите мирно се разотидоа.

Секој си отиде во пар со својот полицаец.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 11.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Некогаш јадевме три пати на ден.

Денес темпото не е така убистевно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 10.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Ќе биде скоро пропаст на светот.

Се е добро штом добро ќе заврши.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 07.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Србите и Црногорците се две очи во една луда глава.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Зоран Т.Поповиќ 06.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Zoran T.Popovic

Од петтиот вињак силно се опијанувам

бидејќи сум антиалкохоличар!


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Почеток
Пред
1


Страница 1 од 3

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:621Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:621Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#