facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Денеска за време на граѓанскиот собир за подршка на македонските безбедносни сили во Делчево се случи неверојатен природен феномен, кој вчудоневиди многумина.

Имено на една од фотографиите направени за време на граѓанскиот марш за подршка на македонската полиција од страна на граѓаните на Делчево, над јарболот со македонското знаме поставен во градскиот парк во Делчево се појави невообичаена небесна светлина околу самиот јарбол.

mars 01

Без да донесуваме никакви заклучоци ќе оставиме нашите читатели да донесат свој личен заклучок за што станува збор.

На граѓанскиот собир присуствуваа неколку стотици граѓани-жители на Делчево кои ја изразија својата безрезервна подршка на македонските безбедносни структури.

Македонското знаме од рацете на граѓаните беше предадено на припадник на безбедносните сили кој беше на својата работна задача за обезбедување на собирот.

Потоа претставници од насобраните граѓани и полицијата македонското знаме го положија пред споменикот на паднатите борци од НОВ каде присутните можеа да запалат свеќи и да се поклонат пред делото на загинатите припадници на полицијата во Куманово.

По се изгледа Господ Бог е над Македонија и со Македонците.

Нека им е вечна слава на македонските херои.

mars 04 mars 06

mars 07

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Актуелности од Македонија - Занимливости

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#