facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

За нас

Остварување на една идеја

alt

Од периодот кон крајот на 2008 година, па се до денес идејата за развој на овој веб портал помина неколку фази на создавање и развој на истата, се до нејзина конечна материјална форма која ВИЕ почитуван кориснику кој го читате овој текст, можете да ја перцепирате преку вашиот компјутерски монитор.

 • Фаза на "лутање"

Оваа фаза се карактеризира со тотална неукост, фантазирање, сонување со отворени очи, "шлајфање" по угорнини за кои никој не знаеше каде водат а најмалку тимот кој е одговорен за ова дело кое денес стои пред вашите очи. Се започна со наивна радозналост и прекумерна љубопитност, но, и магарешки инает како и продорна-коњска истрајност. Значи ова е време кога неколку млади (се уште тинеjџери -не по години туку по ум) личности, посакаа да се видат себеси како одговорни "виновници" за еден веб портал кој ке третира теми, содржини и мултимедијални материјали  од Делчево и регионот кој овој град го опкружува, како и тематски целини поврзани со истите овие личности (виновници) засегнати со редица на прашања кои не можеа а да се помират со нивно несоодветно перцепирање и восприемање од страна на Делчевската и поширока јавност.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Основни вредности за кои се залагаме

За разлика од многу други интернет портали, кои работат на принципот copy-paste, пренесувајки информации и содржини по три и повеќе пати споделени од некој други, превземајки туѓи авторски и новинарски текстови и видеа, со цел да се наметнат кај  публиката, работата на  нашиот интернет портал се базира на далеку поедноставни и посуштествени принципи и вредности:

 1. Уникатност,
 2. Оригиналност,
 3. Креативност,
 4. Единственост,
 5. Сопствено уредувачко тело,
 6. Слободно граѓанско изразување и пред се
 7. Автентичност
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Основни принципи за наше постоење

Мислејки дека принципите се одраз за постоењето на живите организми, несакајки да преудицираме на недостатоците на мртвата природа определивме одредени рамки низ кои ке го шириме нашиот поглед кон светот.Тоа се:

 1. Едукативност,
 2. Информативност,
 3. Објективност, 
 4. Релевантност,
 5. Критичко мислење,
 6. Во функција на развој на демократијата,
 7. Општ развој на општина Делчево  и регионот
 8. Зголемување на бројот и квалитетот на информации за општина Делчево и регионот во целост,
 9. Непрофитност
 10. Одржливост
 11. Соработка
 12. Имплементација на современи технолошки решенија
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Општи услови за користење на веб порталот www.delcevo.org.mk

alt

Сопственик на доменот www.delcevo.org.mk е ЗГ Акција за млади од Делчево-во натамошниот текст здружението, според регистарот на Marnet-македонскиот регистратор на Интернет поддомени. Сопственик на сите содржини  објавени на веб порталот "Делчево-Минато сегашност и иднина" е здружението.

Овој веб портал е од Забавно-информативен карактер.

Основна цел за постоењето на овој веб портал е објективно информирање на граѓаните за суштински прашања од областа на секојдневното живеење на граѓаните во општина Делчево, микрорегионот Пијанец-Малеш, но и пошироко.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Специфични услови за користење на нашиот веб портал

alt

Пристапот на корисниците на нашиот веб портал може да биде на четири нивоа:

А) како Гостин,

Б) како Регистриран/Најавен корисник,

В) Како Автор на текстови

Г) Специјално

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Начини на финансирање на www.delcevo.org.mk

Како домен регистриран на име на граѓанска организација, www.delcevo.org.mk, претставува проект кој што ЗГ Акција за млади Делчево го спроведува од средината на 2009 година. Креиран исклучиво врз волонтерска основа без никакви плаќања за дизајн и конфигурирање овој веб портал претставува медиум, креиран од волонтери за волонтери. 

Сретствата неопходни за функционирањето на овој веб портал се поделени во две категории:

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Наш конкурс

alt

Веб порталот “Делчево-Минато, сегашност, иднина” со домен  www.delcevo.org.mk,  и седиште во Делчево кој третира теми , информации и содржини од најразличен карактер (информативен, забавен, интерактивен, едукативен) има потреба од

НОВИНАР АМАТЕР-1 (еден извршител)

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#