facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Слободан Симиќ


Слободан Симиќ 05.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Црнина – српска народна носија.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 04.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Треба да се прашаат наајголемите светски експерти кога ќе ни биде подобро.

На пример, светиот Господ знае.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 03.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Живееме двоен живот.

Живееме и се правиме дека живееме.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 02.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Ако имате свое мислење, немојте да се зачленувате во нашата партија. Имаме едно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 14.01.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Ако весниците ја објавија веста дека земате дрога, не очајувајте.

Не станавте наркоман, туку јавна личност.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 08.12.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Власта ги расипува луѓето.

Затоа и на функциите не бираме луѓе.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 24.11.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Ги исправивме сите неправди.

Сега се прави неправди.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 12.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Демократија немаме.

Сакате нешто од скара.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 11.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

На политичарите никој не може да им ја ограничи слободата на движење.

Тие газат и по уставот.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 10.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Се храниме еднолично.

Не јадеме ништо.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 05.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Да даде господ да имаш па да немаш!

Се шегувам, да даде Господ никогаш да немаш!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 04.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Воените злосторници се обидоа да се скријат во масата.

Меѓутоа, ги издаде дишењето.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 03.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Јас никому не останав должен. Отидов.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Слободан Симиќ 02.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Slobodan Simic

Заради нискиот стандард граѓаните не се во можност да купуваат книги.

Мораат самите да ги пишуваат...

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Почеток
Пред
1


Страница 1 од 2

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:971Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1066Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:592Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:571Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:654Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:556Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:622Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:971Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1066Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:592Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:571Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:654Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:556Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:622Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#