facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Раде Јовановиќ


Раде Јовановиќ 05.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

На референдумите секогаш промашуваме.

Кога избираме помеѓу Исток или Запад, секогаш го избираме она помеѓу!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 04.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Србија има врвни пливачи и ватерполисти.

И недостасуваат спасители!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 03.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Животот во Србија има една олеснителна околност.

Само еднаш се живее.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 02.05.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Паролата Косово или Србија ја збуни владата.

Не знае каде попрво!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 17.01.14
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Сеуште се проценува дали Србија е татковина на верниците или црковните глувчиња!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 08.12.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Не ни е проблем како да преживееме туку дали тоа се исплаќа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 07.12.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Човек без храна може да живее петнаесет дена.

Исклучок се оние што живеат од пензија.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 12.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Ме загрижуваат болните за власт. Здравјето добро ги
служи.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 11.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Се прашувам од што живеат нашите политичари... Не ги
имам видено да буричкаат по контењерите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 10.04.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Укинете ја смртната пресуда. Во споредба со животот делува стимулативно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 05.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Причината за злосторството не може да се утврди.

Веќе и нарачателите го заборавија!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Раде Јовановиќ 04.03.13
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Rade Jovanovic

Марко Крале живееше 400 години.

Заради такви поединци испразнет е пензискиот фонд.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Почеток
Пред
1


Страница 1 од 2

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:621Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:621Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#