facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Наш конкурс

alt

Веб порталот “Делчево-Минато, сегашност, иднина” со домен  www.delcevo.org.mk,  и седиште во Делчево кој третира теми , информации и содржини од најразличен карактер (информативен, забавен, интерактивен, едукативен) има потреба од

НОВИНАР АМАТЕР-1 (еден извршител)

 За пишување информации во форма на текстови за потребите на веб порталот, кои ке бидат објавувани на истиот. За избраниот кандидат следува месечен надомест во форма на хонорар, кој дополнително ке се утврди, по договор на правата и обврските, помеѓу одговорното лице на веб порталот и кандидатот.

Предност ке имаат ученици во СОУ М.М.Брицо-Делчево

Сите заинтересирани кандидати да се пријават на следниот e-mail:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

со поднесување на следниве документи

  1. Писмо за интерес и
  2. CV (Curriculum vitae)

Пријавувањето на заинтересираните кандидати е тековно, секој ден.

Рокот за пријавување на кандидатите не е ограничен.

Веб порталот резултатите од изборот ке ги објави на својата веб страна до кога и избраниот кандидат ке биде информиран за изборот.

Веб порталот го задржува правото да не одбере ниту еден кандидат доколку не се пријават доволно соодветни кандидати на конкурсот за чиј квалитет одлучува одговорното лице на веб порталот.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

За проектот - Наши конкурси

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#