facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Култура

Во петок и сабота 26-ти и 27-ми овој месец Општина Делчево по втор пат ќе биде организатор на манифестацијата “Пијанечки денови на сливата 2014”. Централниот настан на манифестацијата ќе се одржи во градскиот парк во центарот на Делчево пред Спомен домот АСНОМ со почеток во 10.00 часот.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Регионални актуелности - Култура

Како увертира на централниот настан на манифестацијата “Пијанечки денови на сливата 2014” во петок 26-ти септември со почеток во 19.30 часот во фоајето на Спомен домот АСНОМ, ќе се одржи третиот интернационален фестивал на карикатура и афоризам “Пијанец 2014” во организација на Општина Делчево. Во рамки на овој фестивал претходно беше објавен меѓународен конкурс за карикатура и афоризам на кој зедоа учество над 80 автори од цел свет.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Регионални актуелности - Култура

ЈАВЕН ПОВИК

за пријавување учесници во манифестацијата

„Пијанечки денови на сливата 2014“ 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Регионални актуелности - Култура

Минатата недела во Делчево се одржа еден можеби незабележан настан од страна на пошироката делчевска јавност, но исклучително значаен по својата убавина и квалитет.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Регионални актуелности - Култура

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#