facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

 

Поглед кон еден поинаков свет....

Свет гледан низ призмата на квалитетната македонска музика!

Свет во кој нема политика, нема предрасуди, нема стереотипи!

Свет во кој што сите срца бијат ко едно!

Свет во кој што љубовта значи се!

Во центарот на Делчево, во срцето на Пијанец, на исток од Македонија!

Затоа што во Делчево ѕвездите на небото најсилно светат!

За приказните кои долго после тоа ќе се раскажуваат....

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Институции

Според информациите од терен, претседателските избори во Делчево поминуваат во најдобар ред и свечена атмосфера. 

Граѓаните на Делчево како и сите граѓани на Република Македонија денеска го избираат идниот претседател на државата. 

Според првични неофицијални податоци од ОИК во Делчево досега нема никакви приговори поднесено за нерегуларности на избирачките места.

Граѓаните на Делчево секогаш знаеле во најдемократска атмосфера да ја изразат својата волја и капацитет за демократија.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Актуелности од Македонија - Институции

До кога новинарската професија ке биде злоупотребувана за личен, неоснован и безобразно злонамерен реваншизам и малверзации од најнизок степен на лични квалификации и конструкции?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Институции

Во недела 16.12.2013 година организација на Планинарската федерација на Македонија со учество на планинарски друштва од повеќе земји на Балканот и од сите краишта на нашата држава, се одржа Планинарски марш "Матка". По покана на организаторите  учество зедоа и планинари од Спортскиот рекреативен клуб "Поп" од Делчево.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Институции

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#