facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Идеја

alt

Од периодот кон крајот на 2008 година, па се до денес идејата за развој на овој веб портал помина неколку фази на создавање и развој на истата, се до нејзина конечна материјална форма која ВИЕ почитуван кориснику кој го читате овој текст, можете да ја перцепирате преку вашиот компјутерски монитор.

 • Фаза на "лутање"

Оваа фаза се карактеризира со тотална неукост, фантазирање, сонување со отворени очи, "шлајфање" по угорнини за кои никој не знаеше каде водат а најмалку тимот кој е одговорен за ова дело кое денес стои пред вашите очи. Се започна со наивна радозналост и прекумерна љубопитност, но, и магарешки инает како и продорна-коњска истрајност. Значи ова е време кога неколку млади (се уште тинеjџери -не по години туку по ум) личности, посакаа да се видат себеси како одговорни "виновници" за еден веб портал кој ке третира теми, содржини и мултимедијални материјали  од Делчево и регионот кој овој град го опкружува, како и тематски целини поврзани со истите овие личности (виновници) засегнати со редица на прашања кои не можеа а да се помират со нивно несоодветно перцепирање и восприемање од страна на Делчевската и поширока јавност.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

За проектот - Идеја

За разлика од многу други интернет портали, кои работат на принципот copy-paste, пренесувајки информации и содржини по три и повеќе пати споделени од некој други, превземајки туѓи авторски и новинарски текстови и видеа, со цел да се наметнат кај  публиката, работата на  нашиот интернет портал се базира на далеку поедноставни и посуштествени принципи и вредности:

 1. Уникатност,
 2. Оригиналност,
 3. Креативност,
 4. Единственост,
 5. Сопствено уредувачко тело,
 6. Слободно граѓанско изразување и пред се
 7. Автентичност
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

За проектот - Идеја

Мислејки дека принципите се одраз за постоењето на живите организми, несакајки да преудицираме на недостатоците на мртвата природа определивме одредени рамки низ кои ке го шириме нашиот поглед кон светот.Тоа се:

 1. Едукативност,
 2. Информативност,
 3. Објективност, 
 4. Релевантност,
 5. Критичко мислење,
 6. Во функција на развој на демократијата,
 7. Општ развој на општина Делчево  и регионот
 8. Зголемување на бројот и квалитетот на информации за општина Делчево и регионот во целост,
 9. Непрофитност
 10. Одржливост
 11. Соработка
 12. Имплементација на современи технолошки решенија
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

За проектот - Идеја

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#