facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...
Горан Радосављевиќ


"30-сче за Горан Радосављевиќ"- Реално интервју за "надреални" ситуации
Интервју - Културни работници
Goran radosavljevic_1Горан Радосављевиќ е српски афористичар и автор кој активно се занимава со творештво уште од првата половина на 90-тите години од минатиот век. Роден е 1969 година во Белград. Завршил Електротехнички факултет во Белград.
Во рамки на својата творечка дејност има издадено една книга Хлеба и цигара (УБСС Јеж, 2011). Во повеќе изданија на книги е застапен со свои дела. Како уредник се јавува во изданијата Афотека 1 (2012) и Афотека 2 (2013) во издание на "Артија" од Парачин.
Особено е активен на социјалните мрежи во рамки на facebook групата "Лига духовитих" и како администратор на сајтот "Лига духовитих".
Добитник е на наградата "Златна кацига за афоризам" во рамки на Меѓународниот фестивал на хумор и сатира во Крушевац во 2012 година.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Повеќе...
 
Горан Радосављевиќ 29.01.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeОд лошо има полошо. Тоа е она најлошото.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 17.02.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeПрво дигнаа револуција, а потоа се што им дојде под рака.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 21.01.2013
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeПолитичарите се генијалци. Никој толку не не задолжил.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 16.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeГи молам животните да направат друштво за заштита на луѓето.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 14.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeРаботам за двајца. Ама само првиот ме плаќа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 05.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeНе можеа се да постигнат преку ноќ. Почнаа да крадат и дење.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 04.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeКако да постанам човек кога сум опкружен со горила.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 03.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeИма време. Уште се свири на нашиот Титаник.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 02.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeНе сум дволичен. Вие сте пијани.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 01.12.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeПомош! Ме бие лош глас.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Горан Радосављевиќ 20.11.2012
E-aforistiqa - Под отворено небо:"E-aforistiqa"

goran radosavljevic_resizeСитуацијата е сложена. Имаме просто мнозинство.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 
Почеток
Пред
1


Страница 1 од 3

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:620Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:620Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#