facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Како домен регистриран на име на граѓанска организација, www.delcevo.org.mk, претставува проект кој што ЗГ Акција за млади Делчево го спроведува од средината на 2009 година. Креиран исклучиво врз волонтерска основа без никакви плаќања за дизајн и конфигурирање овој веб портал претставува медиум, креиран од волонтери за волонтери. 

Сретствата неопходни за функционирањето на овој веб портал се поделени во две категории:

 1.Основни инфраструктурни трошоци

Во оваа категорија спаѓаат трошоците неопходни за т.н. егзистенционирање на веб порталот. Тоа се:

  • Трошоци за Hosting простор, 
  • трошоци за регистрацијата на доменот, 
  • Трошоци за регистрација на поддомените на порталот
  • Трошоци за можни конфигурациски софтверски интервенции и подобрување на перформансите, безбедноста и функционалноста на веб порталот

2.Работни тековни трошоци

Во оваа категорија спаѓаат сл. видови на финансиски трошоци:

Материјални трошоци потребни за работа на различните соработници на веб порталот: Патни трошоци, Трошоци за набавка на потрошни материјали, Трошоци за набавка на технички помагала за остварување на функциите на соработниците, Трошоци за исплата на хонорари на соработници по основ на извршена услуга, Трошоци за маркетинг, Трошоци за печатење и дистрибуција на промотивно-информативни сретства(Брошури, флаери, памфлети итн).

Изворите за финансирање на веб порталот www.delcevo.org.mk се:

  • Донации и грантови од партнерски организации и поединци,
  • Сопствено финансирање од страна на членовите на ЗГ Акција за млади Делчево.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

За проектот - Финансирање

loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#