facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

VASIL TOLEVSKI_resize

Во земја која е на работ на провалијата,

оние кои се без партиска книшка,

се чекор понапред од останатите!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Глупаво е политичарите да ги споредувате со контејнерите!

Иако, кај некои, содржината е иста!

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Порано таткото на нацијата беше постар од нас и затоа сé беше нормално.

Денес татковците на нацијата се помлади...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Органите на безбедност безбедно шетаат по земјата.

Со тоа докажуваат дека земјата ни е безбедна!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашиот Водач не може да се споредува со Александар Македонски.

Александар го јаваше Букефал, Водачот – народот!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

На нашите политичари не им треба глава за да живеат.

Тие се и онака како муви без глава.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Полицаецот е човек од народот.

А пендрекот му служи да одржи контакт со најблиските.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Мене никој не сака да ме стрела.

Многу несигурна мета сум.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Демократијата живее по целиот свет.

И каде баш кај нас да умре?!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Најголемото говедо има најголеми мадиња.

Кај луѓето е обратно!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Власта ја киднапира демократијата.

Ама, народот ни пет пари не дава за тоа!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Иако не бевме во војна, злосторници имаме колку што сакаме.

Нашата политика не е област за потценување.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Власта, како птица, ги рашири крилата над целата земја.

Затоа ни се сере на глава.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Дедо ми, наместо во мртовечки ковчег,

го закопавме во поштенско сандаче.

Го прегази ваљак!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Нашите граѓани увидоа дека нродот нема леб за фрлање,

па од контејнерите го земаат само она што го има.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 7 од 25

7

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:887Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1006Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:528Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:565Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:535Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:547Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:632Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:530Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:537Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:601Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#