facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Aleksandar Cotric

Не само што се одлеваат мозоци, туку од тука бегаат и глупавите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Невкусно е да ви раскажуваам што сé морам да проголтам.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Тие се подготвени да го бранат Косово.

Само покажете им на кој стадион.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic

Почитувани граѓани! – го започна говорот политичарот и продолжи да лаже.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic

Србите и Хрватите се спорат околу писмото.

Нас Црногорците повеќе не интересира пликот.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Во Србије сé подоцна се оди во пензија.

За да им се даде шанса на луѓето до 65 година да најдат работа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Сакавме да живееме по секоја цена.

Тоа многу не осиромаши.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rade Jovanovic

Сеуште се проценува дали Србија е татковина на верниците или црковните глувчиња!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Благодарение на стандардите на ЕУ и Србите наскоро во својата земја ќе ги уживаат сите права како и останатите национални малцинства.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Slobodan Simic

Ако весниците ја објавија веста дека земате дрога, не очајувајте.

Не станавте наркоман, туку јавна личност.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Veljko Rajkovic

Во Црна Гора не гладуват милион луѓе.

Ни недостасуваат четиристотини илјади.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Не прашувајте што може државата

да направи за вас? Не може ништо!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Денес одличните ученици работат во фирмите на повторувачите.

Улицата се покажа како подобар просветен работник од наставниците!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Зад секој успешен човек стои жена што добро се омажила.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Aleksandar Cotric

Тие не се лажни патриоти.

Искрено работат против интересите на својот народ.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 3 од 25

3

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:887Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1006Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:527Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:565Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:535Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:547Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:631Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:530Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:536Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:601Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#