facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Jovo Nikolic

Порнографските филмнови се забранети за помлади

од 18 години затоа што во нив учествуваат

и оние кои не се полнолетни.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Нарачајте го нашиот парочистач.

Тој ќе ви ги очисти сите пари од џебот.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo NikolicОние кои грабаат кон врвот уште повеќе

ќе грабаат кога ќе поминат низ целта.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Србите и Црногорците се две очи во една луда глава.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Од петтиот вињак силно се опијанувам

бидејќи сум антиалкохоличар!


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Иако отидов во пензија,

јас и понатака ништо не работам.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.PopovicГо оттргнав од заборавањето еден мој стар афоризам.

Повторно го напишав.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Ме одбија на кастинг за порно глумица.

Божем немам добра докција.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Човечките права на Косово не се загрозени,

затоа што нив тамо ги третираат како стока.

.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Денес е многу тешко да се сочува образот.

Посебно кога никогаш не сте го ни имале.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Кога го видов составот на новата влада,

конечно сфатив зошто политиката е курва.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Не знам дали вчера се напив,

бидејќи на ништо не се сеќавам.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Во нашата влада цвета љубов.

Изгледа дека оваа година ќе има геј парада!


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Криминалците треба да бидат свесни дека со државата нема преговори.

Сите мораат да плаќаат рекет.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Zoran T.Popovic

Нашата власт работи на единството на Србија.

Наскоро Војводина ќе биде наша најголема дијаспора.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 10 од 25

10

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:887Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1006Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:527Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:565Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:535Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:547Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:631Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:530Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:536Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:601Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#