facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Под отворено небо:"E-aforistiqa"

Veljko Rajkovic

Да не беше војната немаше да преживеам.

За жал, загинаа двајцата жиранти.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

VASIL TOLEVSKI_resize

Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Ги нервира тоа што не ни можат ништо.

 

Затоа вака не шутираат и газат.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Одлично соработуваме со окупаторот.

 

Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Ги сменија крадците на власт.

 

И им покажаa како се работи.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.


Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Нема да штедиме на храна.

Макар да јадеме само еднаш дневно.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Сé отиде во мајчината.

Ете, каде ни е татковината.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Каде ние ќе се вратиме на природата,

тука трева не расте.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Ако некои политичари сакаш да ги гледаш

позади решетки, ќе мора да влезеш внатре.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Jovo Nikolic

Мозоците на паша навлечени се на трева.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rade Jovanovic

На референдумите секогаш промашуваме.

Кога избираме помеѓу Исток или Запад, секогаш го избираме она помеѓу!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rade Jovanovic

Србија има врвни пливачи и ватерполисти.

И недостасуваат спасители!

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Rade Jovanovic

Животот во Србија има една олеснителна околност.

Само еднаш се живее.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 25

Почеток
Пред
1

Последни објави во "E-aforistiqa"

Број на посети:969Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
veljko-rajkovic-21052014 Да не беше војната немаше да преживеам. За жал, загинаа двајцата жиранти.
Објавено на 21 Мај 2014, 11.54 часот.
Број на посети:1064Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
tolevski-06052014 Страв ме фаќа за иднината на децата. Одлични ученици се.
Објавено на 06 Мај 2014, 20.19 часот.
Број на посети:549Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-06-05-14 Не гиневме бадијала. Соседите се радуваа.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.06 часот.
Број на посети:591Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-05-05-14 Ги нервира тоа што не ни можат ништо.   Затоа вака не шутираат и газат.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.05 часот.
Број на посети:561Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-04-05-14 Одлично соработуваме со окупаторот.   Кога ни ја вртеа шијата, ние ја вртиме главата.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.04 часот.
Број на посети:569Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-03-05-14 Ги сменија крадците на власт.   И им покажаa како се работи.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.03 часот.
Број на посети:652Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
baljak-02-05-14 Кога револуционерите добија крила, народниот имот доби нозе.
Објавено на 02 Мај 2014, 20.00 часот.
Број на посети:555Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-060514 Нема да штедиме на храна. Макар да јадеме само еднаш дневно.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.56 часот.
Број на посети:562Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-050514 Сé отиде во мајчината. Ете, каде ни е татковината.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.55 часот.
Број на посети:621Рејтинг:0Категорија:Под отворено небо:"E-aforistiqa"
jovo-040514 Каде ние ќе се вратиме на природата, тука трева не расте.
Објавено на 02 Мај 2014, 19.52 часот.

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#