facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

Демократски процеси

come back_home_2

Поседувате ваши лични, искрени и реални аргументи, изнесени преку вашето индивидуално мислење, поврзани со насловот на оваа статија....?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

Денеска попладне Премиерот Никола Груевски заедно со Министерот за здравство при Владата на Република Македонија, беа помеѓу младите во Делчево.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

Пред граѓаните на Делчево денес носителот на кандидатската листа за пратеници од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во третата изборна единица, Никола Тодоров промовираше многу важен проект од програмата "Проверено 2014-2018" на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата "За подобра Македонија". 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

 

Синоќа (четврток, 19.04.2014 год.) во Делчево се одржа централниот митинг (кој повеќе наликувал на маалска седенка) на СДСМ во рамки на кампањата за парламентарните избори на 27-ми овој месец.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

 NVO resize

Коалицијата на невладини организации од Општина Делочево "За еднаков регионален развој" ги препозна и детектира предлог проектите и препораките упатени до Владата на Република Македонија на денот на идеи и истите се составен дел од содржината на Програмата на ВМРО-ДПМНЕ, 2014-2018 година.
Коалицијата "За еднаков регионален развој" достави 36 идеи од областа на Младинските прашања, социјалната работа и Инфраструктурни проекти кои ќе овозможат подинамичен економски развоја на Општина Делчево.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Повеќе...

Актуелности од Македонија - Демократски процеси

Повеќе Артикли...

Страница 1 од 2

Почеток
Пред
1
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#