facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

НАШИ ПРИЈАТЕЛИ

 

 

MileGj resizeАко она што го нема и царот не го јаде, мојот народ е постојано на царскa трпеза.


Автор:Миле Ѓорѓијоски

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

E-aforistiqa - Наш дежурен афористичар

Други интересни статии

Најпопуларни афоризми од нашиот дежурен афористичар

Објавено на 29 Октомври 2012, 22.36 часот.
-29102012И на човекојадецот можеш да му покажеш среден прст ама само еднаш во животот. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1515,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.10 часот.
-14112012Да се искорени сиромаштијата е лесна работа:лук и вода. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1405,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.16 часот.
-16112012Во рацете на неписмените и бестселерот е само тоалетна хартија. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1394,рејтинг0
Објавено на 18 Ноември 2012, 21.02 часот.
-18112012За заспаните патриоти и химната е приспивна песна. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1367,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.17 часот.
-17112012Живееме царски, а царот е гол. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1335,рејтинг0
Објавено на 04 Ноември 2012, 15.36 часот.
-04112012Се жртвуваа за татковината. Останаа живи. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1332,рејтинг0
Објавено на 18 Ноември 2012, 23.12 часот.
---23112012Не пасеме сите трева. Некои држат диета. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1267,рејтинг0
Објавено на 14 Октомври 2012, 17.04 часот.
-141012На голиот народ секој му зема мерка. Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови1178,рејтинг0
Објавено на 23 Февруари 2013, 00.00 часот.
-240213Не блее. Знае дека молчењето е злато. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1173,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.15 часот.
-15112012И кога му е роденден на бирократот, на полтронот му ги тегнат ушите. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1168,рејтинг0
Објавено на 21 Октомври 2012, 21.39 часот.
-211012И гладните кокошки се разликуваат помеѓу себе.Сите исто просо не сонуваат! Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови1143,рејтинг0
Објавено на 06 Мај 2014, 20.01 часот.
nas-dezuren-aforisticar-06052014Брачниот кревет му е како фејсбук. Полн е со пријатели. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1085,рејтинг0
Објавено на 07 Ноември 2012, 19.53 часот.
-071112Голи сме и боси ама тоа кај нас не е нудизам туку судбина. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1015,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 14.01 часот.
-121112Не оставија ништо зад себе. Се изедоа од мака. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови1008,рејтинг0
Објавено на 10 Октомври 2012, 11.39 часот.
-101012И стравот бира чие лозје ке чува. Автор:Миле Ѓорѓијоски Превземено од збирката афоризми "Низ иглени уши"
кликови995,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.02 часот.
---061212Не сум веќе атеист. Ми ветија молитвен ручек. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови993,рејтинг0
Објавено на 12 Ноември 2012, 22.08 часот.
-13112012Да не се закачеја за коската, кучето и човекот сеуште ќе беа најдобри пријатели. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови989,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.04 часот.
-071212Кај нас ѓаволот не доаѓа по своето. Тука е свој на своето. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови983,рејтинг0
Објавено на 19 Февруари 2013, 00.00 часот.
-240113Не им симнувајте капа. Пет пари не даваат. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови962,рејтинг0
Објавено на 05 Декември 2012, 14.05 часот.
---091212И совеста има вкус. Не јаде секого. Автор:Миле Ѓорѓијоски
кликови960,рејтинг0

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#