Видео продукција

Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби.

Одберете FULL HIGH DEFINITION (Full HD) или STANDARD DEFINITION (SD) резолуција на вашите снимки.

Доверете ја обработката на вашите видео материјали на професионален тим кој е со долгогодишно искуство во оваа работа, со богато портфолио на задоволни клиенти.

Компилирање на видео материјал со најразлични софтверски медиуми на врвна напредна светска технологија и апликации.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com