facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Рекламирајте се на нашиот сајт

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал:

1.Банер со текст, фото, лого

-Статички (неанимиран),

-Со атрактивни ефекти и напреден графички дизајн,

-JPEG, PNG, GIF формат

-Големина 145/72 px:

-Цена на чинење на поставување на банерот на определените места на нашиот веб портал за дадениот период:

1 недела 1 месец 3 месеци 6 месеци 12 месеци
500 мкд  1500 мкд  4000 мкд   7000 мкд  12000 мкд

2.Банер со текст, фото, лого

-Статички (неанимиран),

-Со атрактивни ефекти и напреден графички дизајн,

-JPEG, PNG, GIF формат

-Големина 175/134 px:

-Цена на чинење на поставување на банерот на определените места на нашиот веб портал за дадениот период:

1 недела 1 месец 3 месеци 6 месеци 12 месеци
700 мкд  2000 мкд  5000 мкд   9000 мкд  16000 мкд

3.Банер со текст, фото, лого

-Динамичен (анимиран),

-Со атрактивен изглед и напреден графички дизајн,

-GIF или flash формат 

-Големина 145/72 px:

-Цена на чинење на поставување на банерот на определените места на нашиот веб портал за дадениот период:

1 недела 1 месец 3 месеци 6 месеци 12 месеци
600 мкд  2000 мкд  5000 мкд   8500 мкд  15000 мкд

4.Банер со текст, фото, лого

-Динамичен (анимиран),

-Со атрактивен изглед и напреден графички дизајн,

-GIF или flash формат

-Големина 167/34 px:

-Цена на чинење на поставување на банерот на определените места на нашиот веб портал за дадениот период:

1 недела 1 месец 3 месеци 6 месеци 12 месеци
800 мкд 2500 мкд 6000 мкд 10500 мкд 19000 мкд

Наведените погоре се основни цени и важат на емитување на вашата реклама само на насловната страница од нашиот Веб портал.

Цената на прикажувањето на вашата реклама на било која (една) друга страница (различна од насловната) изнесува за 30 % поефтино од основната цена.

Цената на прикажување на основната страна на нашиот веб портал и на било која (уште една ) страна се зголемува за 50 % од основната цена.

Прикажувањето на вашата реклама на повеке од две страни ке се тарифира според дополнително договорена цена согласно вашата маркетинг стратегија за рекламирање.

ВАШ МАРКЕТИНГ ПРИЈАТЕЛ www.delcevo.org.mk

Дел од рекламните банери можете да ги видите на нашата страна и да го одберете она што навистина ке претставува огледало на вашиот бизнис.Секоја од понудените варијанти се обработува максимално професионално од професионален тим на графички техничари со огромно искуство во оваа област.Одберете идеја и квалитет.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#