facebook round_1     like 1     google plus_logo_1     google plus_pages-logo_1     twitter round_logo_1     youtube logo_1     pinterest logo_1     rss logo_1

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#
loading...

Веб дизајн-Понуда на flash веб страни

Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична содржина:

1.Basic понуда

-До 4 страни (функционални линкови)

-Професионална обработка на вашиот материјал,

-2 e-mail адреси (Пр. Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )

-Реклама во вид  на графички PNG  банер 134/72 px на најпосетуваниот веб портал во Источна Македонија www.delcevo.org.mk

-Изработка на Facebook страна со препорака на истата на 5000 пријатели на почеток

-Хостинг простор од 200 mb

-Други услуги по договор

Цена на пакет: 199.99 euro (еднократно)
2.Basic+ понуда

-До 8 страни (функционални линкови)

-Двојазична подршка

-Додатни форми на презентирање на Вашата дејност, аудио-визуелни ефекти (графички клипови, банери и сл.)

-Професионална обработка на вашиот материјал,

-Музика по Ваш избор во позадина

-Реклама во вид  на графички PNG  банер 134/72 px на најпосетуваниот веб портал во Источна Македонија www.delcevo.org.mk

-Изработка на Facebook страна со препорака на истата на 5000 пријатели на почеток

-Хостинг простор од 300 mb

-5 e-mail адреси (Пр. Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )

-Други услуги по договор

Цена на пакет: 399.99 euro (еднократно)


 

 

 

3.Master понуда

-До 25 страни (функционални линкови)

-Повекејазична подршка

-Напредно модуларно обликување на вашиот сајт

-Додатни форми на презентирање на Вашата дејност, аудио-визуелни ефекти (графички клипови, банери и сл.)

-Професионална обработка на вашиот материјал,

-Музика по Ваш избор во позадина

-Реклама во вид  на графички PNG  банер 134/72 px на најпосетуваниот веб портал во Источна Македонија www.delcevo.org.mk

-Изработка на Facebook страна со препорака на истата на 5000 пријатели на почеток

-Хостинг простор од 800 mb

- 1 (еден) FTP account

-до 20 e-mail адреси (Пр. Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )

-Други услуги по договор

Цена на пакет: 849.99 euro (еднократно)


 

 

5.Ultimate понуда

-До 50 страни (функционални линкови)

-Повекејазична подршка (автоматски преведувач)

-Напредно модуларно обликување на вашиот сајт

-Додатни форми на презентирање на Вашата дејност, аудио-визуелни ефекти (графички клипови, банери и сл.)

-Професионална обработка на вашиот материјал,

-Музика по Ваш избор во позадина

-Реклама во вид  на графички PNG  банер 134/72 px на најпосетуваниот веб портал во Источна Македонија www.delcevo.org.mk

-Изработка на Facebook страна со препорака на истата на 5000 пријатели на почеток

-Хостинг простор од 12000 mb

- 1 (еден) FTP account

-до 30 e-mail адреси (Пр. Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите )

-Други услуги по договор

Цена на пакет: 1399.99 euro (еднократно)


 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
loading...

Не лутајте по Интернет...Пронајдете ја вистинската информација...Следете не!!!

Baner delcevoGlobalOnline FB bel Baner delcevoGlobalOnline twitter bel Baner delcevoGlobalOnline YT bel Baner delcevoGlobalOnline Google bel Baner delcevoGlobalOnline linkedin bel

 Понуда за рекламирање на нашиот веб портал: 1.Банер со текст, фото, лого -Статички (неанимиран), -Со... #Најповолни понуди# I.Основни понуди1.Basic понуда -До 4 страни (функционални линкови) -Професионална обработка на вашиот... #Најповолни понуди# Одберете го вашиот хостинг план која најмногу ви одговара за вашите потреби.   Ultimate Hosting... #Најповолни понуди# Изработка на секаков вид на дизајн за промотивни материјали за вашата компанија и и вашиот бизнис.... #Најповолни понуди# Текст за лого и корпоративен дизајн #Најповолни понуди# Создадете фото приказна која ке им ја раскажувате на вашите најмили, повторно и повторно. Креирање на... #Најповолни понуди# Снимање, монтажа, репродукција, и умножување на видео материјал, по ваша желба, и за вашите потреби. Одберете... #Најповолни понуди# Изработка на Flash анимирана веб страна со напредни визуелни, графички и светлосни ефекти, со статична... #Најповолни понуди#